Recents in Beach

SAÇ TELİ ÇİZİMİNDEKİ İNCE DETAY

Eğitime hoş geldiniz, pratik yapmanıza yardımcı olacak bu çalışma sayesinde. Saç tellerini çizmek, onların yapısını anlamak karmaşık değildir, ancak bu konuda ustalaşmak için çok fazla pratik gerekir.

Saç tellerini çizmenin iki önemli bileşeni vardır, birincisi, onları hacimle çizmeniz gerektiğidir. Saç hacmini yakalamak için, saçı kütlesel olarak 3D halinde parçalar şeklinde düşündüğünüzden emin olun.Genellikle saçları çizerken bu noktayı hiç dikkate almadan ince çizgiler şeklinde çizer geçeriz ama bu bir hatadır saç tellerinin bir hacmi olduğunu düşünmemiz gerektiğini unutmayın aşağıda ki örnek size bunu gösterecektir.


Pratik yapmanız gereken ikinci şey, çeşitli eğriler çizmektir. Birçok yeni başlayan, saç teli boyunca aynı boyutta eğrileri çizme tuzağına düşüyor, bu doğal hissiyatından uzaklaştırır, çünkü çoğu saç teli bundan daha fazla çeşitliliğe sahiptir.

Eskiz defterinize birkaç saç teli çizmek için zaman ayırın, gerçek kişilerin referans fotoğraflarını kullanın ve en sevdiğiniz sanatçılardan bazılarının nasıl saç çizdiğine bakın.

YouTube Kanalımı henüz keşfetmediyseniz bu blog sayesinde bu videoyu izliyorsanız Aşağıdaki bağlantıdan kanallarıma Abone Olabilirsiniz.


ÇİZİM OKULU (ÇOCUKLARA ÖZEL)

YETİŞKİNLERE ÖZEL (SERCAN ARAT)

Yorum Gönder

0 Yorumlar