Recents in Beach

Kuala Çizimi


Merhabalar,Bu proje Dersler kısmında yer alan C Ana hatlar ile çizme''başlığı altında sıralanmış olan 7 derslerden ilk derstir. Bu ve diğer 6 proje de çizgileri görme ve çizim becerinizi geliştirme amaçlı olarak tasarlanmıştır. Derslerin tamamını edinerek görme ve çizme becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Unutmayın anlayarak uyguladığınız bir önceki her ders, gelecekti dersleri size daha hızlı bir şekilde kavrama lüksü yaşatacaktır.


Bu proje doğru bir biçimde orantılı olarak bir kuala çizmenize, kualanın hatlarını görmenize ve çizme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. 3 Ana başlık altında proje detayları ile anlatılmaktdır.



1.Kuala'nın oranları: Bu bölüm size doğru orantılarla kuala'nın başını,gözünü,kualklarını doğru bir şekilde orantılamanıza yardım edecek olan bilgileri içerir.

2. Bulanık çizgiler:  Bulanık çizgiler dışarıdan bakıldığında (bir miktar uzak mesafeden) tüy ihtiva eden hayvanlarda kürklerini ifade eder,yakından bakıldığında ise bu çizgiler kısalı,uzunlu olarak gözükür bu bölüm çizgiler ile bu tür kürklü hayvanların çizgisel kürk değerlerini hedef alan bilgileri içerir.

3. Kuala'nın tüm yüz hatları: Bu bölüm düzgün bir biçimde son olarak kuala'nın yüz hatları ve ana krokinin finali ile ilgili bilgileri içermektedir.






Yorum Gönder

0 Yorumlar